رئيس التحرير
عصام كامل

نشطاء التواصل الاجتماعي يحتفلون بأبو تريكة وتيران وصنافير في «الثلاثاء السعيد».. بدر: «التلات‬ لو استمر أكتر من كده ممكن ‏نصعد‬ لكأس العالم».. طارق: مبروك للماجيكو.. أحمد: يوم تاري

محمد أبو تريكة
محمد أبو تريكة
18 حجم الخط

دشن نشطاء مواقع التواصل الاجتماعي "فيس بوك وتويتر" هاشتاج "الثلاثاء السعيد" للتعبير عن فرحتهم بالأحكام التي أصدرتها محكمة القضاء الإداري اليوم ومنها إلغاء التحفظ على أموال اللاعب المعتزل أبو تريكة وبطلان اتفاقية تيران وصنافير، بالإضافة للحكم بمعاقبة الكويتي الذي دهس المصري بالمؤبد، ما دعي النشطاء إلى اعتبار يوم الثلاثاء هو أفضل يوم، حتى أن البعض سخر بأنه لو استمر يوم الثلاثاء هكذا كل أسبوع فسنصعد لكأس العالم.


التلات الجميل
قال بدر المري "تيران وصنافير" ‫‏مصرية، مؤبد ‏للكويتي‬ اللي قتل ‏مصري‬،، فلوس ‫‏أبوتريكة‬ رجعلته، يوم ‏التلات‬ لو استمر أكتر من كدة ممكن ‏نصعد‬ لكأس العالم".

وأضاف أحمد أبو سيد، "يوم تاريخي لمصر القضاء اﻻداري يلغي اتفاقية ترسيم الحدود مع السعودية وأيضا إلغاء قرار التحفظ على أموال أبو تريكة".

وتابع أحمد مغاوري "القضاء الإداري يقرر رفع التحفظ على أموال أبو تريكة.. ودائرة الحقوق والحريات بمجلس الدولة تقر بمصرية تيران وصنافير... النهاردة يوم نادي.. يوم جميل.. النهاردة أسعد أيامي في 2016 يارب تكمل ويفرجوا عن الرجالة اللي في السجون المتهمين بالتظاهر ضد النظام بخصوص تيران وصنافير.. يارب‬".

وعلق إسلام جاد، "تيران وصنافير جزر مصرية وإلغاء التحفظ على أموال أبو تريكة، غالبا النهاردة أحسن يوم تلات ف التاريخ".
وردت ندي آدم "يوم تلات تاريخي يافندم!".

يوم القضاء
وقال محمد ناجي الحسنين "النهارده... الثلاثاء 21 / 6 / 2016 حكم ببطلان اتفاقية ترسيم الحدود مع السعودية وأحقية الدولة المصرية في جزيرتي تيران وصنافير (حتى لو عملوا طعن كفاية الإعلان دا من محكمة القضاء الإداري بمجلس الدولة) حكم ببطلان القرار الصادر بالتحفظ على أموال محمد أبو تريكة (حتى لو طعنوا تاني كفاية برده الإعلان دا من نفس القاضي في مجلس الدولة) حكم في دولة الكويت بالمؤبد على الكويتي قاتل المواطن المصري هناك (شكرا للكويت اللي جابت حق المصري اللي مصر مش عرفت تجيب حق غيره).. ‏الثلاثاء السعيد".

وأضاف كريم محمد مجدي "يوم جميل للقضاء الإداري.. شابو لأبو تريكة ورجعولنا الجزيرتين".


أحلى صباح
وعلق أحمد كمال "أحلى صباح وأحلى بهجة بسبب أحلى خبرين مرة واحدة أولا أن الجزر مصرية والثانى إلغاء التحفظ على أموال أبو تريكة..."

ورد حسام طه "النهاردة يوم حلو تصحى من النوم على حكم المحكمة بمصرية الجزر وكمان حكم بأيقاف التحفظ على أموال أبو تريكة وكل دا يحصل يوم التلات!! غريبة دى".

وتابع طارق سليم "محكمة القضاء اﻹداري تقضي بإلغاء التحفظ على أموال محمد أبو تريكة.. مبروك للماجيكو أمير القلوب".

وقال سامح عبد الفتاح "وحياة الغاليين يا تريكة هاتلنا بالفلوس. خط ضهر وباك شمال. ومد إيدك كمان هاتلنا حارس مرمى.اعتبرهم صدقة جارية من صدقاتك.وإنت فلوسك حلال.طلعت حلال يا راااجل. للى مابيفهمش. عايزين بطولات 5 سنين لقدام يا تريكة".
الجريدة الرسمية