رئيس التحرير
عصام كامل

سيدة في دعوى الخلع: «كل واحد مننا عايش في أوضة»

محكمة الأسرة
محكمة الأسرة
18 حجم الخط

«مش حاسة إني مرتاحة معاه، ولقيت الخلع الحل الوحيد قدامي دلوقتي».. بهذه الكلمات الممزوجة بعلامات الاستفهام بدأت سيدة في أواخر العقد الثاني من عمرها، تروي تفاصيل رفعها دعوى خلع ضد زوجها.


قالت «ي. و»: لم أشعر بالراحة منذ زواجنا، دائما أجد أنه يوجد شيء ناقص بيننا، فجوة تجعلنا نعيش في منزل واحد، لكن كل منا يعيش بمفرده، قاعدين كل واحد في أوضة حتى السلام مش بنقوله لبعض غير كل فين وفين».

تابعت: «هذه هي حياتنا الزوجية نرى بعض بالصدفة في بيتنا، هو حاول يجعلني أتأقلم معه لكني لم أستطع، يوجد شيء في داخلي يجعلني لا أحبه، ممكن علشان أتجوزته غصب عني بسبب أهلي أو كان نفسي في شخصية تانية غير دي تبقي شخصية جوزي معرفش».

أكملت: «لم أستطع استكمال تلك الحياة المملة أكثر من ذلك، فنحن نعيش كل منا في جانب بمفرده، إذا لماذا نستمر في هذا الزواج، ذهبت كي يقوم بتطليقي لكنه رفض بسبب أهله والناس ومظهره، بس أنا مش فارقة معايا ليه أضيع بقية عمري كأني متجوزة وأنا مش حاسة بكده خالص، ملقتش قدامي غير الخلع علشان أكمل حياتي».
الجريدة الرسمية