المخرج عمرو سلامة يشيد بفيلم إيجي بيست
أشاد المخرج عمرو سلامة بفيلم إيجي بيست المطروح حاليا في دور العرض.
وكتب عمرو سلامة في تدوينة له عبر حسابه على منصة إكس: فيلم إيچي بيست فيلم حلو ويستاهل يتشاف في السينما، افتتاحة سينمائية محترمة لمخرج طول عمري متأكد إنه هيقدم أفلام مهمة، مروان عبد المنعم.
وفي وقت سابق حرص المخرج عمرو سلامة على توجيه رسالة غير مباشرة، أكد من خلالها أن أعداء مهنة الفن هم من يرون أن الفن يجعل الإنسان يخسر كثيرا.
وكتب عمرو سلامة عبر حسابه بفيس بوك: “فيه ناس ومواقف بشوفها بتحسسني إن مقولة “عدوك ابن كارك” مش دقيقة، بالعكس ساعات كتير اللي داعمك ومساعدك وحامي ضهرك هو ابن كارك. عدونا الحقيقي اللي مستتفه كارنا وبيحاربنا عشان شايف إن الكار بيفضحه أو بيخسره أو متعارض مع مصالحه الدنيئة”.
أبطال فيلم إيجي بيست
فيلم إيجي بست من بطولة سلمى أبو ضيف، أحمد مالك، محمد عبده، حنان يوسف، وهو من تأليف أحمد حسني وإخراج مروان عبد المنعم، وتدور أحداثه في إطار اجتماعي كوميدي.
وفي وقت سابق طرح المطرب الشعبي طارق الشيخ أغنية اتنين في واحد من فيلم إيجي بيست، علي منصات الموسيقى وموقع يوتيوب.
أغنية طارق الشيخ من فيلم إيجي بيست
أغنية اتنين في واحد لطارق الشيخ من كلمات فضل الشاعر ومن ألحان محمود دادا وتوزيع موسيقي وتوزيع نور عباس.

